diumenge, 15 de gener del 2012

Nacional Catalana: Mollet 7 - Olesa 0

Humiliació a Mollet. Humiliats pel Mollet amb un quadre compacte i una contra demolidora, que les olesanes no han pogut desfer, i humiliats per l'arbitre amb una serie de decisions finals, que si bé poca influència tenien en la derrota olesana, si que ho eren en un sentit estricte de justicia esportiva.

Les coses ja es complicaven ben aviat amb un penal per peus als 3 minuts, d'aquests que ni el propi Mollet demana (n'acabava d'haver-hi un mil vegades més voluntari a l'area del Mollet 30 segons abans). La Laura Vall no ha pogut transformar el llençament. El joc transcurria bastant equilibrat fins al minut 10, on la tònica general era les olesanes intentant entrar a la zona, rebot de la portera o tall defensiu, i sortida fulminant de les jugadores del Mollet posant perill a la porteria de la Marta, que ha vist que tots el gols que s'ha hagut d'empassar han estat de contratac i es trobava practicament venuda. La defensa local era molt forta i s'han carregat de faltes en aquesta part (7-1). El primer gol del Mollet l'ha fet la Esther Pelissou, i el segon, només 5 segons més tard al recuperar una bola al mig camp la Laura i escapar-se sola contra la Marta. Aquest 2-0, ha estat determinant en l'actitud de l'equip olesà que s'ha enfosat en el seu ritme, i ha donat ales a les jugadores locals que han fet el partit del segle.

A la segona part seguien complicant-se les coses, 3-0 als 4 minuts, 4-0 de penal (que no ho era gaire) 1 minut més tard. 5-0 en un nou contratac. On les olesanes han acabat d'enfonsar-se. A 6 minuts del final la Cristina ha disposat de la falta directa corresponent a les 10 faltes del Mollet, però no ha pogut superar la Ines Marco, que avui s'ha fet un tip de parar. Qui si tornava a marcar era el Mollet, i en dos nous contratcs col·locava el 7-0 definitiu, mentre les olesanes abocades a la recerca d'un gol eran interceptades una i altre vegada per unes jugadores del Mollet crescudíssimes. A 3 minuts del final, la Txell es sancionada amb blava al caure una jugadora davant seu, molt rigurosa fins i tot per ser falta (molt menys per blava). I la Marta que avui també s'ha fet un tip d'aturar, també ho ha fet en aquesta ocasió, i un minut més tard, la Lara també es castigada amb blava al impedir un xut picant la bola (ho juro!!!), doncs falta, directa i blava (les tres coses alhora). L'equip olesà amb 2 jugadores de camp, per sort la Marta ha tornat a aturar la falta, i aguantant un minut amb 2 jugadores, fins que ha pogut entrar la Silvia per aguantar amb tres fins el final.

Mal regust de partit. Bé per les jugadores del Mollet que han sabut aprofitar les severs armes i a esperar recuperar-se d'aquest partit i oblidar-lo ben aviat.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Lara Jaime, Txell Ventura, Cristina Gramunt, Helena Oleart, Gemma Cortés i Silvia Porterias.

Alineació Mollet: Ines Marco, Maria Martinez, Maricel Escudero, Esther Pelissou (3), Jessica Escudero (1), Laura Vall (3), Maria Herbon.