diumenge, 29 de gener del 2012

Nacional Catalana: Manlleu 5 - Olesa 1

L'equip olesà s'ha enfosat a la darrera part del partit, i les ràpides jugadores del Manlleu han passat factura en aquest periode.
Amb una defensa en quadre a cada equip,als equips els ha costat trobar la xarxa al primer temps, només un rebot ben aprofitat per l'equip local ha pogut marcar a 2 minuts del descans. Abans havien fallat un penal per una falta dins l'area.

Poc desprès d'haver començat la segona part, la Txell ha pogut conectar a l'area una passada de la Gemma rematant a la xarxa el que seria el gol de l'empat. L'alegria olesana només duraria un minut, i una bona recuperació de la bola molt ben jugada ha tornat a posar les osonenques al davant. La forta pressió local que han efectuat a partir d'aquest moment ha tingut els seus fruits, mentre les jugadores olesanes els costava sortir. Una serie de recuperacions ben administrades, amb una Nara Lopez molt entonada ha portat de corcoll a la defensa olesana, carregant-se gran part de la victoria final. Els darrers minuts, han estat les olesanes les que han començat a presionar, però ja era massa tard.
Cap equip ha arribat a les 10 faltes (Manlleu 9 - Olesa 8).

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Txell Ventura (1), Lara Jaime, Cristina Gramunt, Silvia Porterias i Gemma Cortés.

Alineació Manlleu: Elia Casarramona, Aina Bruguera, Sandra Nuri, Txell Vera, Nara Lopez, Laura Barcons, Clara, Ester Tosar (p).

2ª Catalana: Olesa 4 - Piera 3

Partit molt intens el disputat a Olesa aquesta tarda. A les olesanes els ha costat molt resistir l'embranzida de les jugadores del Piera. Al descans s'ha arribat amb un resultat de 2-1.
Partit que el Piera no ha donat mai per perdut, i l'ha treballat a fons, això si, carregant-se de faltes, tot i que les directes no han tingut conseqüències al marcador. A 7 minuts del final el resultat era de 4-1. El tercer gol del Piera ha estat a 45 segons del final.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Laura de la Cruz, Gemma Cortes (1), Silvia Porterias, Cristina Gramunt, Lara Jaime (3), Alba Soler, Marina Montaño i Cèlia Grivé.

Minifem: Olesa 2 - Vendrell 2

Partit molt lluitat amb una gran igualtat entre els dos equips que es troben a la cua d'aquest dur Grup 1 i que s'ha ressolt com pertocava: empat a 2. Ha començat marcant el Vendrell als 3 minuts de joc, al recuperar una bola al mig de la pista. Davant aquest fet, l'Aitana s'ha picat, i pim-pam s'ha plantat a l'area visitant i ha aconseguit l'empat dos minuts més tard. Empat a 1 amb el que arribaria el descans.

A la represa, només començar l'Oliva resol bé una pilota a l'area petita i posa per davant a les olesanes, però l'alegria duraria 4 minuts, els que han tardat les jugadores del Vendrell a tornar a empatar el partit, amb el que al final seria el resultat definitiu.
Degut a un esguinç, la Paula no ha pogut jugar i desitgem que es recuperi ben aviat.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Clara Segura, Nerea Vazquez, Aitana Laraña (1), Natalia Muñoz i Oliva Segura (1).

dimecres, 25 de gener del 2012

Greenwarriors [3]

diumenge, 22 de gener del 2012

Cronica Lloret - Olesa a Akops d'estick

Cal remarcar la Crònica del partit que vam disputar la passada setmana a Lloret amb l'equip de 2ª Catalana, i de la que ja teniem un recull de fotografies extraordinari realitzada per el blog d'Akops d'Stick.
Realment una crònica molt treballada que podeu veure aquí: Akops.

dissabte, 21 de gener del 2012

Nacional Catalana: Olesa 1 - SHUM 0

Partit molt ajustat tal com reflexa el marcador. Les olesanes han disfrutat de mes ocasions, però la portera de Maçanet ha parat molt.

Unes olesanes que han començat a molt bon ritme efectuant una bona pressió a l'area visitant, i recuperant amb certa facilitat els rebots i les pilotes perdudes. Aquesta inercia inicial s'ha anat difuminant a la resta de la primera part on s'han igualat més les forces. Hi ha hagut poques faltes durant tot el partit (5 per cada costat), i això ha fet que el joc fos molt fluit. Totes les penetracions a la zona defensada amb rombe pel Maçanet acabaven aturades per l'excelent actuació de la Cristina Codina, que en una de les jugades ha suportat 4 xuts seguits de les jugadores olesanes. S'ha arribat amb empat a zero al descans.
A la segona part, l'insistència olesana s'ha accentuat, i finalment en una internada per la dreta, la Cristina Gramunt ha engaltat un tret que ha tret les teranyines de l'escaire del segon pal. Això a obert el partit, però a les jugadores de la Selva els hi ha faltat convicció i eficacia en alguns contratacs que podien ser perillosos. També les olesanes han disposat de dues ocasions en solitari que no han pogut resoldre's. Cap penal, cap falta directa, o sigui que al final 1-0, tot i que els nervis dels dos equips s'han fet notar, sobre tot per la pressió visitant que buscava insistenment l'empat.

Només destacar el "pilotasso" que ha rebut al llavi la Lara en un rebot, i un cop al canyell de l'Helena, tot en una mateixa jugada a un minut del final, que esperem no tinguin conseqüències.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Txell Ventura, Lara Jaime, Cristina Gramunt (1), Gemma Cortés, Helena Oleart i Silvia Porterias.

Alineació SHUM: Cristina Codina (p), Aurora Pons, Celia Vidal, Cèlia Roure, Alba Romaguera i Judith Codina.

Gols: 1-0 (Cristina Gramunt, 37:58).

2ª Catalana: Olesa 10 - Navarcles 6

Molts gols en un partit que només s'ha decantat en els darrers 10 minuts, i es que el resultat en aquell moment era de 6 a 6, en el dia que l'equip estrenava nou entrenador, en Roger.

Molt llençades han començat les jugadores del Navarcles, que han anat davant el marcador gran part del partit, amb un solid contratac que ha agafat molts cops deprevinguda la defensa olesana. El nou mister de l'equip, en Roger, s'ha hagut de calçar bé per posar ordre a l'equip que veia com el Navarcles, desprès d'igualar el gol de la Laura, i més tard el de la Gemma (2-2 al minut 9), acabava posant-se per davant amb un contundent 2-4, que aixacava moltes esperances a l'equip del Bages per obtenir un resultat positiu a Olesa. La Silvia de penal per peus (en el rebot), i altre cop la Gemma, semblaven posar les taules al parit, però pocs segons més tard tornaven a marcar d'un tret de fora l'area, que agafava fora de joc a l'Ariana. Era el 4-5 amb el que s'acabava el primer temps.

A la represa, les olesanes tot i tenir un major domini territorial no aconseguien superar la defensa del Navarcles, que s'ha carregat, però de faltes. Això ha fet que arribessin a la 10 al minut 5 del segon temps. L'encarregada de llençar-lo ha estat la Gemma, però la bola ha estat refusada per la portera. L'Alba Soler que baixava disparada l'ha aconseguit engaltar i directa a la xarxa. Era el gol de l'igualada. Poc desprès eren les olesanes les que han arribat a la falta 10. Però l'Ariana, per dos cops, ha aconseguit aturar el llençament. Poc desprès la Gemma d'un gran tret de fora de l'area aconseguia un gran gol que posava per davant les olesanes (6-5). L'avantatge duraria 1 minut, i el Navarcles tornava a marcar en un contratac que tornava a posar emoció al partit.

A partir d'aquest moment sembla que els crits d'en Roger han començat a ser escoltats i l'equip local ha començat a jugar amb més ordre. La Gemma de falta directa (per nova acumulació), altre cop la Gemma acabant un bon contratac, un  altre de la Marina en una excelent combinació i finalment a 29 segons del final, el definitiu, un altre gol de la Laura, quan les jugadores del Navarcles ja no han pogut aguantar el ritme final.

Alineació olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz (2), Gemma Cortés (5), Silvia Porterias (1), Alba Soler (1), Alba Basil, Marina Montaño (1) i Cèlia Grivé.

Gols: 1-0 (Laura, 1:39), 1-1 (2:00), 2-1 (Gemma, 5:26), 2-2 (8:58), 2-3 (9:32), 2-4 (12:31), 3-4 (Silvia [P], 17:08), 4-4 (Gemma, 17:28), 4-5 (17:57). 2ª Part: 5-5 (Alba S., 5:05), 6-5 (Gemma, 8:15), 6-6 (10:06), 7-6 (Gemma [FD], 12:10), 8-6 (Gemma, 15:57), 9-6 (Marina, 17:17), 10-6 (Laura, 19:31).

dijous, 19 de gener del 2012

Bon viatge Adri

Trobarem a faltar els teus pastissos, i moltes altres coses que es quedaran al record. No tardis en tornar.
No us perdeu l'entrevista a la pagina web del club!!

diumenge, 15 de gener del 2012

Nacional Catalana: Mollet 7 - Olesa 0

Humiliació a Mollet. Humiliats pel Mollet amb un quadre compacte i una contra demolidora, que les olesanes no han pogut desfer, i humiliats per l'arbitre amb una serie de decisions finals, que si bé poca influència tenien en la derrota olesana, si que ho eren en un sentit estricte de justicia esportiva.

Les coses ja es complicaven ben aviat amb un penal per peus als 3 minuts, d'aquests que ni el propi Mollet demana (n'acabava d'haver-hi un mil vegades més voluntari a l'area del Mollet 30 segons abans). La Laura Vall no ha pogut transformar el llençament. El joc transcurria bastant equilibrat fins al minut 10, on la tònica general era les olesanes intentant entrar a la zona, rebot de la portera o tall defensiu, i sortida fulminant de les jugadores del Mollet posant perill a la porteria de la Marta, que ha vist que tots el gols que s'ha hagut d'empassar han estat de contratac i es trobava practicament venuda. La defensa local era molt forta i s'han carregat de faltes en aquesta part (7-1). El primer gol del Mollet l'ha fet la Esther Pelissou, i el segon, només 5 segons més tard al recuperar una bola al mig camp la Laura i escapar-se sola contra la Marta. Aquest 2-0, ha estat determinant en l'actitud de l'equip olesà que s'ha enfosat en el seu ritme, i ha donat ales a les jugadores locals que han fet el partit del segle.

A la segona part seguien complicant-se les coses, 3-0 als 4 minuts, 4-0 de penal (que no ho era gaire) 1 minut més tard. 5-0 en un nou contratac. On les olesanes han acabat d'enfonsar-se. A 6 minuts del final la Cristina ha disposat de la falta directa corresponent a les 10 faltes del Mollet, però no ha pogut superar la Ines Marco, que avui s'ha fet un tip de parar. Qui si tornava a marcar era el Mollet, i en dos nous contratcs col·locava el 7-0 definitiu, mentre les olesanes abocades a la recerca d'un gol eran interceptades una i altre vegada per unes jugadores del Mollet crescudíssimes. A 3 minuts del final, la Txell es sancionada amb blava al caure una jugadora davant seu, molt rigurosa fins i tot per ser falta (molt menys per blava). I la Marta que avui també s'ha fet un tip d'aturar, també ho ha fet en aquesta ocasió, i un minut més tard, la Lara també es castigada amb blava al impedir un xut picant la bola (ho juro!!!), doncs falta, directa i blava (les tres coses alhora). L'equip olesà amb 2 jugadores de camp, per sort la Marta ha tornat a aturar la falta, i aguantant un minut amb 2 jugadores, fins que ha pogut entrar la Silvia per aguantar amb tres fins el final.

Mal regust de partit. Bé per les jugadores del Mollet que han sabut aprofitar les severs armes i a esperar recuperar-se d'aquest partit i oblidar-lo ben aviat.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Lara Jaime, Txell Ventura, Cristina Gramunt, Helena Oleart, Gemma Cortés i Silvia Porterias.

Alineació Mollet: Ines Marco, Maria Martinez, Maricel Escudero, Esther Pelissou (3), Jessica Escudero (1), Laura Vall (3), Maria Herbon.

2ª Catalana: Lloret 3 - Olesa 7

Bon partit, on les olesanes només han pogut escapar-se en el resultat a la darrera part. Ha començat marcant la Cristina als 3 minuts del partit, i un minut més tard la Silvia resolia bé un embolic a l'area. La reacció lloretenca ha estat fulminant i 6 segons més tard escurçaven distàncies agafant desprevinguda l'Ariana. La Gemma aconseguiria el tercer gol a 7 minuts del descans i seria el resultat amb que s'acabaria el primer temps.
Tres minuts desprès del descans el lloret tornava a costar-se al marcador (2-3). Tot i que les olesanes dominaven bé el partit no acabaven de trobar les ocasions de gol. En una escapada de la Gemma que s'anava sola ha estat objecte de falta que l'arbitre ha assenyalat directa. Les protestes locals han provocat que la defensa es guanyès una blava. La falta l'ha transformat la Cristina, aconseguint allunyar altre cop a les olesanes (2-4) a 10 minuts del final. A partir d'aqui el domini olesà ha millorat i la Cristina ha aconseguit 2 gols més. El Lloret tornaria a escurçar distàncies a 4 minuts del final (3-6), pero finalment la Marina a la següent jugada en un bon contracop ha establert el resultat definitiu. Cap equip ha arribat a les 10 faltes.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Gemma Cortés, Cristina Gramunt, Silvia Porterias, Marina Montaño, Alba Basil i Cèlia Grivé.

Gols: 0-1 (Cristina, 2:27), 0-2 (Silvia, 3:31), 1-2 (3:39), 1-3 (Gemma, 12:45). 2º Part: 2-3 (3:02), 2-4 (Cristina [FD], 9:54), 2-5 (Cristina, 10:41), 2-6 (Cristina, 12:52), 3-6 (15:29), 3-7 (Marina, 15:41).

No us perdeu l'excelent recull fotogràfic del partit realitzat per akopsdestick aqui.

dissabte, 14 de gener del 2012

Minifem: Olesa 1 - Bigues 8

Molt, molt fred. 2ºC a l'inici del partit. Respecte al resultat, poca cosa a dir, excepte que les jugadores olesanes s'han esforçat al màxim davant un equip superior, i no han sabut aprofitar alguna ocasió que han tingut , mentre que les jugadores del Bigues han aprofitat molt bé els contratacs dels que han disposat. El gol olesà ha estat de l'Oliva quan encara es mantenien esperances de poder obtenir un millor resultat ja que era el 1-2. Al descans s'arribaria amb 1-3.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Paula Cara, Oliva Segura, Aitana Laraña, Clara Segura, Natalia Muñoz i Nerea Vazquez.

dijous, 12 de gener del 2012

Greenwarriors [2]

diumenge, 8 de gener del 2012

Nacional Catalana: Voltregà 3 - Olesa 0

El pitjor ha estat el resultat, en un  dels millors partits de les olesanes. El partit ha començat amb una bona empenta de les jugadores visitants, que s'han trobat a un Voltregà actiu i ben predisposat a posar les coses dificils. Les ocasions s'han succeit ben rapartides a les dues porteries , on han jugat d'una forma important les porteres. El primer gol del Voltregà ha estat desprès d'un rebot a 7 minuts del descans. Una escapada de la Cristina sola contra la portera a 11 segons de la mitja part, que ha aconseguit aturar la Maria Ballesta en una gran actuació, ha estat la nota destacable de la primera part.

Als quatre minuts de la represa, les locals han aconseguit el segon gol, també gràcies a un rebot mal controlat per la defensa. Aquest resultat (2-0) s'ha mantigut fins a 6 minuts del final, tot i que dos minuts abans el Voltregà ha tingut en mans de la Silvia Jurado la possibilitat de transformar un penal per falta dins l'area, però no se n'ha sortit. Tampoc la Txell ha encertat a fer gol en un penal favorable a les olesanes a 11 segons del final i que ha costat una targeta blava a la Silvia Jurado per protestar. Cap equip va arribar a les 10 faltes, tot i que el Voltregà es va quedar amb 9.

L'equip olesà estrenava xandall i feien molta patxoca!!!
Un resultat que malgrat la contundència no deixa entreveure les gran ocasions que ha disposat l'Olesa per aconseguir un resultat més ajustat al joc vist, incluint un gol fantasma de la Txell que no va veure l'arbitre. De totes maneres s'ha vist un bon partit, i això s'agraeix.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt, Gemma Cortés, Txell Ventura, Lara Jaime i Silvia Porterias.

Alineació Voltregà: Maria Ballesta, Silvia Jurado, Anna Gil, Anna Farres, Judit Burgaya, Silvia ROmero, Aida Palou i Aina Arxe.