diumenge, 15 de gener del 2012

2ª Catalana: Lloret 3 - Olesa 7

Bon partit, on les olesanes només han pogut escapar-se en el resultat a la darrera part. Ha començat marcant la Cristina als 3 minuts del partit, i un minut més tard la Silvia resolia bé un embolic a l'area. La reacció lloretenca ha estat fulminant i 6 segons més tard escurçaven distàncies agafant desprevinguda l'Ariana. La Gemma aconseguiria el tercer gol a 7 minuts del descans i seria el resultat amb que s'acabaria el primer temps.
Tres minuts desprès del descans el lloret tornava a costar-se al marcador (2-3). Tot i que les olesanes dominaven bé el partit no acabaven de trobar les ocasions de gol. En una escapada de la Gemma que s'anava sola ha estat objecte de falta que l'arbitre ha assenyalat directa. Les protestes locals han provocat que la defensa es guanyès una blava. La falta l'ha transformat la Cristina, aconseguint allunyar altre cop a les olesanes (2-4) a 10 minuts del final. A partir d'aqui el domini olesà ha millorat i la Cristina ha aconseguit 2 gols més. El Lloret tornaria a escurçar distàncies a 4 minuts del final (3-6), pero finalment la Marina a la següent jugada en un bon contracop ha establert el resultat definitiu. Cap equip ha arribat a les 10 faltes.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Gemma Cortés, Cristina Gramunt, Silvia Porterias, Marina Montaño, Alba Basil i Cèlia Grivé.

Gols: 0-1 (Cristina, 2:27), 0-2 (Silvia, 3:31), 1-2 (3:39), 1-3 (Gemma, 12:45). 2º Part: 2-3 (3:02), 2-4 (Cristina [FD], 9:54), 2-5 (Cristina, 10:41), 2-6 (Cristina, 12:52), 3-6 (15:29), 3-7 (Marina, 15:41).

No us perdeu l'excelent recull fotogràfic del partit realitzat per akopsdestick aqui.