diumenge, 16 d’octubre del 2011

2ª Catalana - Copa de la Lliga: Olesa 4 - Arenys de Mar 2

Partit en les que a les jugadores olesanes els ha costat penetrar l'organitzada defensa de l'Arenys de Mar, a vegades una mica massa contundent. Les jugadores del Maresme es tancaven a la seva zona i no havia forma de trobar un espai en condicions per intentar el gol.

Finalment als 9 minuts, la Sílvia, en una internada ha aconseguit obrir un forat a l'escaire de l'Arenys. La tònica ha estat similar i la frustració, ha donat pas a l'inquietud, quan l'Arenys ha començat a arribar a l'àrea de la Cristina Gramunt, que tornava a fer de portera. A 6 minuts del descans, en un embolic a l'àrea de botes, estics i pilota, a la Gemma li ha donat un rampell i ha xutat la pilota com si res. Era un penal de llibre, que l'arbitre ha pitat, i l'Arenys de Mar ha marcat en un fort tret ras i impecable. Era el 1-1 amb que s'arribaria al descans.

A la segona part, seguia la mateixa tònica. Domini olesà, però que no aconseguia superar la defensa de l'Arenys. Finalment, la Gemma als 9 minuts ha aconseguit col·locar la bola lluny de la portera i tornar a donar l'avantatge al marcador. I un minut més tard en un contraatac, una passada al segon pal de l'Alba Soler ha estat rematat perfectament per la Gemma, altre cop, amb el qual posava un marcador una mica més tranquil·litzador per les olesanes. Tranquil·litat que duraria aproximadament 30 segons, ja que en un embolic a l'àrea olesana, on ningú aconseguia treure una pilota tonta just davant la Cristina, era aprofitat per l'Arenys de Mar per tornar a acostar el marcador: 3-2 a 10 minuts del final.

Finalment a 4 minuts del final en un xut des de fora l'àrea de la Laura, l'ha aconseguit tocar la Sílvia i picar-la per establir el resultat definitiu i tranquil·litzador del partit.

Esperant les medalles
Alineació Olesa: Cristina Gramunt (p), Gemma Cortés, Cèlia Grivé, Marina Montaño, Laura de la Cruz, Alba Soler i Alba Basil.

Així doncs van aconseguir la 3ª plaça d'aquesta edició (l'any passat va ser la segona) per la categoria de 2ª Catalana, clar que veient els dos primers (especialment el Girona), ja era el que tocava.
I la propera setmana altre cop l'Arenys de Mar. Son les coses dels sortejos. Tant el Nacional (amb el Mataró), com el 2ª Catalana (amb l'Arenys de Mar) repetiran rival en el que serà el primer partit de la Lliga.