dissabte, 28 de maig del 2011

Copa de la Lliga - 2ª Catalana

Avui ha tocat matinar i inaugurar la fase final d'aquesta competició que s'està realitzant a Bigues i Riells. Que per cert coincideix amb una fira de l'edat mitjana que ha vestit els voltants del pavelló amb un excelent escenari d'època. Cavallers i damisseles de tots els estrats socials formen part del public. Una bona coincidència.

UE Barberà 2 - Olesa 5

Els dos quips han començat forts i rapidament s'han tret la son. Un domini repartit, tot i que ha acabat triomfant la millor efectivitat olesana, amb una bona actuació de la nostre portera. 0-2 al descans.

Ha encetat el marcador la Cristina quan portavem 3 minut de joc clavant una bola al'escaire, imparable. El partit però, s'ha mantingut amb una bona intensitat de joc, amb els equips arribant amb opcions a les diferents porteries, donant molta feina a les porteres. Finalment, la Cristina, escapant amb la pilota, ha aconseguit arribar a la porteria de la Mireia Escudero i col·locar-la pel segon pal, un cop vençuda la portera, donant una certa tranquilitat abans d'arribar al descans.
A la represa, el Barberà no donava simptomes de rendir-se i als 3 minuts han recuperat una bola al fons de la pista treient-li un bon profit, que no pogut ser aturat per la Cristina Garcia. Les jugadores del Barberà en aquest periode han pressionat molt, i no seria fins que la Gemma, als 10 minuts de la segona part, ha aconseguit rematar una passada al segon pal, que han afluixat una mica el ritme. Gol que gairabé ha repetit, punt per punt, un minut  més tard. A partir d'aquest moment amb el 1-4, les olesanes han pogut asserenar el joc. La Cristina novament, a 7 minuts del final, aconseguiria un altre escaire. Gol que seria contestat inmediatament per les jugadores del Barberà, fent el 2-5, que seria finalment el resultat definitiu.

M'agradaria donar una salutació especial  a l'Alba Basil, una de les nostres jugadores, que s'hagut de mirar el partit, amb alguna llagrima pel mig, sense els patins per una petita fallada burocràtica (aiiii aquest DNI), però em consta que desprès del partit li han passat tots els mals, i, el que es segur, demà segur que no se'l deixa (lliçó apresa).

Alineació Olesa: Cristina Garcia, Laura de la Cruz, Gemma Cortes (2), Lara Jaime, Cristina Gramunt (3), Marina Montaño, Celia Grivé i Silvia Porterias.

Amb el passe a la final, ens tornarem a trobar a Bigues demà a la tarda per enfrontar-nos amb el Manlleu que ha guanyat al Manresa per un ajustat 1-0.

Manlleu 4 - Olesa 1

Avui l'equip no ha donat la talla que requeria una final. Les jugadores del Manlleu han entrat més en el partit, i tot i que les olesanes han començat marcant, poc a poc les jugadores del Manlleu han anat devorant el pastís de la final.
La Cristina al minut 3 ha fet el primer gol en una escapada per la banda esquerra. Però ja es veia que les jugadores manlleuenques ja havien fet la migdiada, i han sotmés a les olesanes a una forta pressió que han pogut aguantar fins a 5 minuts del descans, on el Manlleu ha aconseguit l'empat. Així s'arribava a la mitja part.
Les olesanes no han acabat d'entrar el partit, davant la dificultat en entrar a la zona, han provat de pejar pilotes a l'area, però tampoc s'ensortien. Dos gols seguits cap al minut 8 han sentenciat gairabé el partit. Tot i el desgast de les jugadores del Manlleu, les rotacions olesanes no implicaven una millora del rendiment. La Cristina s'ofegava, i ha arribat el quart gol i definitiu a 5 minuts del final. La Marina, poc desprès,  de poc que no sorpren en un xut llunyà, però el partit ja estava decidit.

Alineació Olesa: Igual que el dia anterior, més l'Alba, que ja no es va deixar el carnet!!!