dissabte, 19 de març del 2011

Nacional Catalana: Palau de Plegamans 5 - Olesa 1

Ens hem tornat a enfrontar a l'equip que millor roda la bola de tota la categoria, però aquest cop les olesanes han defensat bé i han tingut les seves opcions, tot i així ens han caigut 5 gols.

El partit ha començat a un ritme frenètic per part del Palau que als 30 segons ja havia tingut tres ocasions de gol, ja que han agafat totalment desprevingudes les olesanes, que han tardat un parell de minuts en col·locar tot a lloc. Les noies del Palau han començat a engranar el seu joc, i les olesanes defensant en zona han pogut mantenir a ratlla els atacs locals. El primer gol al minut 6 ha estat obra de la Berta Busquests, en clavar un fort xut per l'escaire. La tònica de la resta de la primera part ha estat similar. Domini territorial Palauenc, però incursions perilloses olesanes que han culminat en el minut 15 en un gol de la Gemma Cortes en un petit batibull a l'area del Palau. A dos minuts del descans, però, un fort tret la Laura Puigdueta ha tornat a adelantar a les locals.

A la represa, el partit ha continuat al mateix ritme. 11 minuts han tardat les noies del Palau en aconseguir vèncer la defensa olesana, que s'ha mantingut ferma, recolzada per una bona actuació de la Cristina Garcia. Dos minuts més tard, la Daniela Membreño allunyava en el marcador al Palau. El cinquè gol i definitiu arribaria a 40 segons del final. Llàstima, ja que les olesanes també han disposat d'algunes bones ocasions que no han sabut aprofitar. Poques faltes, especialment a la segona part, que ha estat casi 15 minuts sense cap falta. Cap equip ha arribat a 10 faltes.

Alineació Olesa: Cristina Garcia (p), Cristina Gramunt, Sílvia Porterias, Txell Ventura, Lara Jaime -cinc inicial-, Gemma Cortes (1).
 Alineació Palau: Alba Ceballos (p), Berta Busquets (2), Laura Puigdueta (1), Adriana Pujalt, Daniela Membreño (1), Carla Masclans (1), Paula Ferron i Carla Pisa (p).

Gols: 1-0 (Berta B, 5:18), 1-1 (Gemma C., 14:42), 2-1 (Laura P., 17:46). 2ª Part: 3-1 (Berta B., 10:09), 4-1 (Daniela M., 12:19), 5-1 (Carla M., 19:20).