dissabte, 23 de gener del 2010

Femení Base: Olesa 4 - Voltregà 4

Els enfrontaments Olesa - Voltregà es conten per empats. Un marcador que reflexa l'igualtat del partit.
Partit jugat amb molta intensitat, la prova es que practicament tot el partit s'ha jugat amb defensa individual. El primer gol ha estat obra de la Marina a la mitja volta desprès d'un rebot. Un parell de minuts més tard, la Silvia ha aprofitat una petita escletxa al primer pal en entrar per darrera la porteria conseguint el 2-0. Quan tot semblava que aniria planer, un contractac del Voltregà ha batut per l'escaire la Bea, i a 3 minuts del final del primer temps el Voltregà conseguia empatar el partit. Mitja part.
A la represa ens trobariem una fotocopia de la primera part, fruit d'una intensa lluita de l'equip en tot el terreny de joc, la Silvia ha conseguit dos gols més: 4-2, al minut 5 de la segona part. Però el Voltregà no s'ha rendit, i ha conseguit empatar el partit amb dos gols, en els ultims cinc minuts. Faltes: Olesa: 7, Voltregà: 6.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Marina Montaño (1), Gemma Cortes, Silvia Porterias (3), Alba Basil -cinc inicial-, Clara Segura, Oliva Segura, Aitana Laraña, Cèlia Grivé.

Alineació Voltregà: Aina Lafon (p), Mariona Pradell, Aida Palou, Laia Serra, Laia Casellas, Judit Hernandez i Anna Gil.

Gols: 1-0 (Marina, 4:34), 2-0 (Silvia, 7:12), 2-1 (8:34), 2-2 (12:19). 2ª Part: 3-2 (Silvia, 3:10), 4-2 (Silvia, 4:56), 4-3 (10:24), 4-4 (12:18).